Veteriner Randevu Programı

Veteriner Randevu Programı

Veteriner hekimlerin kliniklerinde düzenli bir çalışma programı hazırlaması, müşterilerle bu program üzerinden otomatik bir şekilde iletişime geçmesi adına düzenlenmiş olan veteriner randevu programı sunmuş olduğu özelliklerle veteriner hekimlerin organizasyon yapmalarına yardımcı olmaktadır. IOS ve Android telefonlar için mobil uygulama olarak da indirilebilen bu program, tarayıcı üzerinden de çalışmaktadır. 14 günlük ücretsiz deneme süreci ile program kullanılabilir, dileyen kullanıcılar bu sürecin sonunda programı satın alabilir. Küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar için iki farklı kullanım seçeneği sunan program, bu başlıklar altında farklı kullanım özellikleri sunmaktadır. Büyükbaş hayvanların tohumlama işlemleri takip edilebilmekte, bu süreç içerisinde meydana gelen ödeme işlemleri sisteme otomatik bir şekilde girilmektedir. Bu sayede müşterilerin yapacağı ödemeler takip edilebilmektedir. 

Veteriner Randevu Programı Özellikleri 

Veteriner randevu programı ile hastaların konaklama işlemleri takip edilebilmektedir. Konaklama verilen hastaların, kaldığı süre takip edilebilmekte buna göre işlem ücretleri programa girilmektedir. Boş kafes sayısı da yine program üzerinden takip edilebilmektedir. Konaklama modülü sayesinde boş ve dolu odalar veteriner hekimler tarafından rahatlıkla takip edilebilmektedir. Bunun yanında, aşılama programları da sistem üzerinden takip edilebilmektedir. Her türün kendine has olan aşılama takvimi doğum tarihi baz alınarak program tarafından otomatik olarak oluşturulmaktadır. Veteriner hekimler, söz konusu sistem üzerinden aşılamaları takip edebilir, günü geçmiş aşıların bildirimlerine program vasıtasıyla kolayca ulaşabilir. 

Veteriner Randevu Programı Avantajları

Veteriner randevu programı müşterilerin telefon ve adres bilgilerini sisteme kaydetmektedir. Ödeme işlemleri ile ilgili bilgiler, randevu ve aşı tarihlerinin yaklaştığı günlerle ilgili bilgilendirmeler sistem üzerinden otomatik olarak kısa mesaj ile müşterilere gönderilmektedir. Program üzerinden veteriner kliniğin stok durumu takip edilebilmektedir. Son kullanma tarihi yaklaşan ürünler de yine program üzerinden rahatlıkla görüntülenebilmektedir. Bu nedenle ürün takibi yapmak veteriner hekim adına kolay bir işlem haline gelecektir. Tedarikçilerden ne kadar ürün alındığı ne kadar ödeme yapıldığı yine programa girilebilecek veriler arasındadır. Bunun yanında müşterilerin tedarik ettiği ürünlerle ilgili fiyatlandırmalar da yine program üzerinden yapılabilmektedir. Hastaların alerji bilgileri, röntgen raporları, şikayetleri, yüksek ateş durumu ile ilgili bilgiler bu program üzerinden rahatlıkla takip edilebilmektedir. Muayene sonrasında ek olarak alınan hizmetlerin ücretlendirmeleri de yine veteriner randevu programı üzerinden kolaylıkla takip edilebilmektedir. 

 

Sosyal medyada paylaşın

Diğer yazılara göz atın

May
Artık Veteriner Hekim Mobil Uygulaması Zamanı

Veteriner Mobil Uygulaması  Her şeyi telefonlarımıza sığdırdığımız dönemde sevimli dostlarımız...

Nis
Veteriner Klinik Programı

Günümüzde hayvan sağlığını ilgilendiren pek çok hastalık ve tedavi gereksiniminin artmış o...

Ücretsiz Deneyin

Veteriner kliniğiniz Türkiye'en çok sevilen ve en gelişmiş veteriner yazılımını deneyin.

HEMEN ÜCRETSİZ DENEYİN BİLGİ ALIN