Veteriner Muayene Takip Programı

Veteriner hekimler, kliniklerinde ihtiyaç duydukları hemen her şeye Veteriner Muayene Takip Programı sayesinde kolay bir şekilde erişebilecektir. Bu yazılım programı, sıradan yazılımların aksine yalnızca veteriner hekimlere özel üretilmiştir. Yazılımda genel olarak; veteriner hekimlerin ihtiyaç duyacakları bilgilere kısa sürede erişilmesi ve bu bilgilerin depolanarak istendiği zaman kullanılabilmesi amaçlanmıştır. Yazılımın düzgün bir şekilde çalışabilmesi için veteriner hekimlerin müşteri isim soy isimlerini tam ve doğru bir şekilde girmeleri gerekmektedir. Ayrıca sistem müşterilerin telefon ve adres bilgilerinin de kayıt altına alınmasını sağlamaktadır. Böylece muayene edilen minik hayvan dostlarının sahiplerine daha kolay ulaşılmakta ve hayvanların evdeki durumları ile ilgili bilgi almak daha hızlı olmaktadır. 

Veteriner Muayene Takip Programı Avantajları

Veteriner hekimlerin kendilerine gelen hasta hayvanları kolay bir şekilde kaydederek onların türlerine göre sınıflandırılmasını sağlayan Veteriner Muayene Takip Programı hastaların aşı durumlarını da takip edebilmektedir. Bu program her türe özgü aşıları otomatik olarak belirlemekte veteriner hekimlere muayeneleri sırasında hatırlatmalarda bulunmaktadır. İnternet ile çalışan bu yazılım programı sayesinde hayvanların aşı zamanları geldiğinde hayvan sahiplerine otomatik olarak bildiri gitmekte ve sistem üzerinden muayene ya da aşı için randevu oluşturulabilmektedir. Tüm bunların yanında program, muayene sırasında yapılan işlemleri de kayıt altına alma özelliğine sahiptir. Muayene sırasında yapılan tüm aşılar ve serumlar hesaplanmakta, sistem tarafından bilgisayara kaydedilmektedir. Bu özellik sayesinde veteriner hekimler tek tek hesaplama yapmak zorunda kalmayacaklardır. 

Veteriner Muayene Takip Programı içerisinde yer alan konaklama modül seçeneği sayesinde hasta ve birkaç gün klinikte kalması gereken kedi ya da köpekler kayıt altına alınmaktadır. Bu kayıt içerisinde hayvanların klinikte kaç gece konakladığı, konaklama sırasında hangi odayı kullandığı, konaklama anında hayvanlara hangi uygulamaların yapıldığı görülebilmektedir. Müşterilerin tüm işlemler ve konaklama için ödemeleri gereken tutar yazılım tarafından hesaplanmakta ve veteriner hekimlere gösterilmektedir.

Klinikler için son derece avantajlı olan bu yazılımı herhangi bir ücret ödemeden 14 gün boyunca kullanabilirsiniz.  Eğer memnun kalırsanız devam edebilir memnun kalmazsanız kolayca iptal edebilirsiniz. 

Sosyal medyada paylaşın

Diğer yazılara göz atın

May
Veteriner Randevu Programı

Veteriner Randevu Programı Veteriner hekimlerin kliniklerinde düzenli bir çalışma programı hazırlama...

May
Artık Veteriner Hekim Mobil Uygulaması Zamanı

Veteriner Mobil Uygulaması  Her şeyi telefonlarımıza sığdırdığımız dönemde sevimli dostlarımız...

Nis
Veteriner Klinik Programı

Günümüzde hayvan sağlığını ilgilendiren pek çok hastalık ve tedavi gereksiniminin artmış o...

Ücretsiz Deneyin

Veteriner kliniğiniz Türkiye'en çok sevilen ve en gelişmiş veteriner yazılımını deneyin.

HEMEN ÜCRETSİZ DENEYİN BİLGİ ALIN