Veteriner Klinik Programı

Günümüzde hayvan sağlığını ilgilendiren pek çok hastalık ve tedavi gereksiniminin artmış olması veteriner hekimlerin iş yükünün de oldukça yoğun bir seyir ile ilerlemesine neden olmaktadır. Firmamız tarafından geliştirilen hayvan sağlığı teşhis, tedavi, rehabilitasyon süreçlerinin takibi ve buna bağlı olarak yapılacak ödeme, randevu ve bilgilendirmelerin kolaylıkla izlenebildiği Veteriner Klinik Programı ve mobil uygulama sistemini ilgili kullanıcıların hizmetine sunuyoruz. 

Dijital Asistan Olarak Kullanım İmkânı

Veteriner hekimlere tüm hasta kayıt ve takibi verilerini sistemin bulut özelliği ile saklayabilme kolaylığı sağlar ve bu sistemin sürekli güncellenebilir olması her zaman en doğru veriyi takip etme avantajı verir. Bir çeşit dijital asistan olarak kullanılabilme olanağını sunar, aktif İnternet bağlantısı ile çalışmakta olan sistem çevrimdışı çalışmamaktadır. Bunun yanı sıra 14 gün boyunca herhangi bir şekilde ödeme gerektirmeden deneme imkânı vardır. Müşteri kaydı, hasta takibi, otomatik ödeme bilgilendirme sistemiyle birlikte veteriner hekimlere whatsapp ile iletişim kurma imkanı vermektedir. Hasta sahiplerine ise otomatik bilgilendirme amaçlı kısa mesaj ile aşı takibi, yapılan tedaviler ve yapılacak ödemelerle ilgili bilgilendirme yapılmaktadır.

Aşı Takip Sistemi ile Tüm Hastaları Aynı Anda Görüntüleme

Veteriner klinik yazılımı sayesinde hekimler, her hayvan cinsine göre aşı tanımlaması yapabilmektedir. Her hayvan için gerekli olan aşı miktarı ve zamanını bir takvim çerçevesi içinde takip edebilme olanağını sunar. Müşterilere bir gün öncesinden aşılama ile ilgili bilgilendirme yapar ve veteriner hekimi de yapılan ve süresi geçen aşılarla ilgili bilgilendirir. Hastalara şikayetleri çerçevesinde yapılan tedaviler için gerekli görüntüleme, tahlil ve operasyonların maliyetlerini müşterilerin borç hanesine kayıt eder. Gerekli durumlarda veteriner hekim tarafından uygun görülen hayvanlara hastalıklarına göre yatış vermesi durumunda müşteriye yatış maliyetini veteriner hekime ise yatış odası ile ilgili uygunluk bildirimi yapar. Bazı büyükbaş hayvanlara yapay döllenme gerek görülmesi durumunda yapılan uygulamanın maliyetini de yine muayene ücretine benzer şeklide ekleme imkânı sunar.

Veteriner Klinik Programı veteriner hekimlerin kullanmış oldukları tedavi malzemelerinin stok sayısı ve barkoduna göre kayıt altında tutulması ve bu ürünlerin tedarikçilerine yapılacak ödemelerin sisteme eklenmesini sağlar ayrıca tarihi geçen ürünleri ayırma ve bakanlıkça yapılabilecek denetimlerde güncel, doğru stok ve ürün miktarını ispatlama olanağını sunar. Yazılımımız hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve 14 gün ücretsiz demo kullanımı için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Sosyal medyada paylaşın

Diğer yazılara göz atın

May
Veteriner Randevu Programı

Veteriner Randevu Programı Veteriner hekimlerin kliniklerinde düzenli bir çalışma programı hazırlama...

May
Artık Veteriner Hekim Mobil Uygulaması Zamanı

Veteriner Mobil Uygulaması  Her şeyi telefonlarımıza sığdırdığımız dönemde sevimli dostlarımız...

Ücretsiz Deneyin

Veteriner kliniğiniz Türkiye'en çok sevilen ve en gelişmiş veteriner yazılımını deneyin.

HEMEN ÜCRETSİZ DENEYİN BİLGİ ALIN