Artık Veteriner Hekim Mobil Uygulaması Zamanı

Veteriner Mobil Uygulaması 

Her şeyi telefonlarımıza sığdırdığımız dönemde sevimli dostlarımız ve veteriner hekimlerimiz için geliştirilen veteriner mobil uygulaması sayesinde işinizi daha da kolaylaştırabilirsiniz. Veteriner hekimlerimiz ve hastaları için geliştirilen bu uygulamayla tanıştığınızda sizi ne gibi ayrıcalıklar bekliyor gelin beraber inceleyelim.

Veteriner Hekim Mobil Uygulamasının Ayrıcalıkları 

Nedir bu veteriner mobil uygulaması? Basit haliyle veteriner hekimlerimizin ve hasta sahiplerinin sistem tarayıcısından veya ios/android üzerinden indirip, kurulumunu rahatlıkla sağlayabilecekleri bir sistemdir. Ödeme işlemlerinin sistem üzerinden online yapılması ve sipariş takibi kolaylığı uygulamanın diğer göz alıcı yanlarındandır. Bu uygulama tam olarak sizlere dostlarımızın sağlığını daha rahat takip etmeyi, müdahale etmeyi ve problemleri daha hızlı çözebilmeyi sunmaktadır. 

Veteriner hekimlerimiz bu uygulamada hastalarını büyükbaş ve küçükbaş olmak üzere ikiye ayırabilirler. Ayrıca bu ayrımdan sonra hastalarını türlerine göre ayırıp hepsi için ayrı ve otomatik aşı çizelgesi oluşturabilirler. İletişim bilgileri bölümüyle tüm hastaların adres ve iletişim bilgileri tek bir sistem altında toplanıp, kontrolleri sağlanabilmektedir. İletişim bilgileri eklenen hastanın aşı, muayene gibi takip edilmesi gereken bilgileri sistem tarafından kontrol edilerek hasta sahibine bir gün önceden hatırlatma mesajıyla bilgi verilmektedir. Uygulama ile yaklaşan veya geçen aşıların takibi de yapılmaktadır. Hekimlerimiz uygulama üzerinden röntgen raporu, serum gibi diğer işlemleri sonradan muayene ücreti olarak sistemden ekleyebilmektedir. 

Veteriner mobil uygulaması ayrıca hekimlerimize muayenehanelerinde verdikleri konaklama hizmetlerini uygulama üzerinden de yapabilme şansı vermektedir. Konaklama modülü kontenjanı rahatlıkla takip etme imkanı sunmaktadır. Konaklama ücretlendirmesini de yine sistem üzerinden yapılabilmektedir. Hekimlerimiz uygulama üzerinden stok takibi de yapabilmektedir. Stokları barkod kodu ile kaydedilmektedir. Alınan ürünler stoklarda listelenip kullanıldıktan sonra muayene de olduğu gibi stoktan düşmektedir. Stokların son kullanma tarihi uygulamadan kolaylıkla yapılmaktadır. Hekimlerimiz satın alınan malzemelerin ödemelerini de uygulama üzerinden yapabilirler. Sizin ve hastalarınızın karşılıklı iletişimi ve kontrollerini, aldığınız ürünlerin takibini daha basit ve kullanışlı hale getiren bu uygulamayla tanışmanın tam zamanı. Sizler de uygulamayı indirip 14 gün ücretsiz kullanarak bu deneyimden faydalanabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Sosyal medyada paylaşın

Diğer yazılara göz atın

May
Veteriner Randevu Programı

Veteriner Randevu Programı Veteriner hekimlerin kliniklerinde düzenli bir çalışma programı hazırlama...

Nis
Veteriner Klinik Programı

Günümüzde hayvan sağlığını ilgilendiren pek çok hastalık ve tedavi gereksiniminin artmış o...

Ücretsiz Deneyin

Veteriner kliniğiniz Türkiye'en çok sevilen ve en gelişmiş veteriner yazılımını deneyin.

HEMEN ÜCRETSİZ DENEYİN BİLGİ ALIN